Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Autóbeálló tartozékok

Autóbeálló tartozékok - a Medencekirálynál megtalálja a megfelelőt

A Karibu kiváló minőségű , fából készült , tartós és robusztus autóházakat gyárt. A gépkocsibeálló és a kiegészítő meghosszabbítás lehetőségei változatosak: legyen az egyférőhelyes vagy egy dupla autóbeálló, egy fészernyújtással vagy falburkolattal ellátott készletben - nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő dolgot.

A megfelelő kocsibeálló tető

A karibui öntapadó tetőfóliákkal, bitumenlemezekkel és zsindelyekkel a kocsibeálló fedése nagyon egyszerű. A tetőfedés önálló fektetése a kocsibeálló meghosszabbításához egy vagy két emberrel elvégezhető rövid időn belül. Az anyag könnyen feldolgozható, és hosszabbítással megvédi a gépkocsibeállóját az időjárás hatásaitól sok éven át.

Autóterület meghosszabbítása oldalfalakkal

Az oldalfalak a tartószerkezetet a padlótól a tetőig fedik. Az, hogy a gépkocsibeállóját egy oldalfallal vagy többel szereli-e fel, függ a kitűzött céltól.

  • Az időjárás felőli oldalon elhelyezett autóbeálló oldalfala megvédi autóját az esőtől és a jégesőtől, különösen erős szél esetén.
  • A hátsó kocsibeálló meghosszabbítása jó takarást biztosít, és egyértelműen elválasztja kertjét az utcától.
  • Ha három oldalt bezár az autóbeálló oldalfalaival, akkor a beálló nagyban hasonlít egy garázshoz.
  • Egy további ajtókkal ellátott elülső elemmel a fedett parkolóhelyet raktárhelyiséggé alakíthatja.

A Karibu autóbeálló tartozékai sokoldalú megoldásokat kínálnak a beálló kiterjesztéséhez. Kombinálja az oldalfalakat tárolóval vagy tetővel. Nálunk elvárhatja a bővítéshez szükséges komponenseket minden igényhez és minden ingatlanhoz.

Ismeri már a kocsibeálló bejárati ívét?

A bejárati ívvel ellátott autóbeálló elegánsnak és könnyűnek tűnik. De a kiemelkedő megjelenés csak mellékhatás. Valójában a kocsibeálló bejárati íve gyakorlati előnyöket kínál: Az ív biztonságosan támasztja alá a kocsi tető tetejét. Az ív azonban sokkal hátrébb ér a földig. Így a bejárati terület akadálymentes marad , és több hely áll rendelkezésre befordulni a parkolóhelyre. Ez igazi kényelmet eredményez keskeny telkeken, keskeny utcákon és nagy fordulási körrel rendelkező járműveknél. Keresse meg a Karibu ügyes autóbeálló tartozékait, és ötleteinek megfelelően alakítsa ki fedett parkolóhelyét egyénileg!