Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Oldalfalak

Rendezés:

Autóbeálló oldalfallal - zárt és időjárásálló, mint egy garázs

Az oldalfalakkal ellátott autóház nagyobb védelmet nyújt az autónak a szél és az időjárás ellen. Mert a szél már nem tudja a tető alá hajtani az esőt. Ez megőrzi az autó tisztaságát és szárazságát. Arra is lehetősége van, hogy egyértelmű határokat állítson be az oldalfalak segítségével a kocsibeállónál, és például teljesen elkülönítse a ház mögötti kertet az elülső területtől.

Építs magadnak egy autóbeállót - érdemes megfontolni az oldalfalakat

Ha maga tervezi Karibu autóbeálló építését, akkor az oldalsó panelek érdemes kiegészítést jelentenek. A kocsibeálló oldalfalai többek között ezeket az előnyöket kínálják :

  • Az időjárási oldalon megakadályozza, hogy a szél esőt toljon a tető alá. Járműve, valamint az ott parkoló kerékpárok és gyermekjátékok szárazak és tiszták maradnak.
  • A kocsibeálló hátsó fala választja el az utcát a kerttől. Ez a kisgyermekeket és háziállatokat az ingatlanon belül tartja, és a nem kívánt látogatókat kívül.
  • Három oldalfallal az autóház szinte garázzsá válik. További elemekkel a szellős tetőt védett tárolóvá alakíthatja.
  • Ha saját maga építi a ház falára az autóbeállóját, akkor csak egy oldalfalára és egy hátsó falra van szüksége egy védett parkolóhely kialakításához.

Tipp: Szerelje fel dupla autóbeállóját oldalfalakkal, hogy garázsszerű helyet alakítson ki.

Engedélyezettek a kocsibeálló oldalfalai?

Sajnos nincs egységes szabályozás, amely meghatározná, hogy szükség van-e építési engedélyre a gépkocsibeállóhoz. A szövetségi államok állami építési szabályzatában a garázsok és a gépkocsik egy bizonyos méretig nem igényelnek jóváhagyást, de minden állam maga határozza meg a határértékeket. Ezen felül létezik a helyi fejlesztési terv, amelyhez épületigénylés szükséges. Ezért:

  • Mielőtt megvásárolná a gépkocsibeállót és az oldalfalakat, kérdezze meg a helyi építésügyi hatóságot.
  • Soha ne kezdjen építkezni, amíg nem kap választ.

Általában oldalfalakkal beburkolhatja a gépkocsibeállót, ha megengedett, hogy a kívánt helyre garázst vagy autóbeállót alakítson ki. Célszerű azonban előzetesen az építésügyi hatóságtól megkérdezni.

Hogyan épül fel a Karibu autóbeálló oldalfala?

Minden Karibu autóbeálló oldalfala vagy hátsó fala tökéletesen illeszkedik modelljeink méreteihez egy vagy két autó számára, és pontosan felszerelhető a teherhordó oszlopok közé. Az új kocsibeálló oldalfalának felépítése egyszerű, mivel a burkolat táblái nyelvvel és horonnyal készülnek.

Tipp: Tudta, hogy a Karibu felszerelést tartalmazó rekeszeket is kínál az autóterülethez való rögzítéshez? Ez úgymond egy gépkocsibeálló oldalfal további tárolóhellyel.

Nálunk átfogó választékot talál a gépkocsibeállókból és a megfelelő kiegészítőkből. Rendelje meg most az új autóbeálló oldalfalát, és élvezze a további időjárás-védelmet! A fedélzeti oldalfalelemek megakadályozzák az esőt, havas területeken pedig megakadályozzák, hogy a fehér pompa besodródjon a tető alá.