Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rio Grande Turbine

12.149.900 Ft (9.566.850 Ft + ÁFA)
Belső szín
Sterling silver
Burkolat szín
Menny.:db
Cikkszám: MK-36046
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt

Leírás

Rio Grande Turbine

Az ellenáramoltató Turbina 50-160 m³ vizet képes óránként megforgatni, mindemellett a swim spa motorokkal szemben 75%-kal kevesebb áramfelvételre van szüksége (mindössze 7A feszültségigény), miközben kétszer akkora vízhozamot biztosít.

Semi-oldalburkolat

 

A Rio Grande swim spa félig süllyesztett kivitelben is kapható, ami lehetővé teszi, hogy a medencét betonalap kialakítás nélkül, félig a talajba lehessen süllyeszteni.

Paraméterek

TULAJDONSÁGOK
Ülőhely / Fekvőhely a jakuzzi térben 1 fekvőhely, 5 ülőhely
Nettó súly (kg) / Vízmennyiség (l) 1200 kg/6 890 l
Vázszerkezet Rozsdamentes acél
Oldalburkolat HorizontSide™ oldalburkolat
Akril erősítés Üvegszál
Szigetelés Polyfoam (2 cm)
Lefolyó 2 db
Feszültségigény (masszázstér)
1 x 35A 230V/50 Hz optimális
1 x 20A 230V/50 Hz minimum
Feszültségigény (úszótér)
1 x 25A 230V/50 Hz optimális
1 x 16A 230V/50 Hz minimum
Vezérlő egység Gecko (2 x IN.YE-3)
Kezelőpanel 2 × SmartTouch
Összes fúvókaszám 40 db
Laminar vízesés fúvóka 3 × 3 db
Vízesés 1 db
Fűtőegység 3 kW
Motorok (masszázstér)
2 db 3 LE egysebességes
1 db Vízkeringető motor
Motorok (úszótér)
Turbine 215 m³/h
1 db Vízkeringető motor
Vezérlés 2 db Smart Touch
Szűrő 2 db + 1 db Superfine papírszűrő
Vízkezelés 2 db UV-C lámpa
Színterápiás LED világítás 16 + 18 db LED
Fejpárna 3 pcs
Hangrendszer Aquasoul™ Pro 4.1
SmartPhone app - wifi kapcsolat in.Touch 2
Thermotető Opció
Úszóbot Igen
Hőcserélőre való előkészítés Igen

Spa Info

HANGRENDSZER
AQUASOUL™ PRO HANGRENDSZER
A Wellis AquaSoul™ Pro hangrendszerbe a legújabb fejlesztésű, legjobb minőségű vízálló elemeket válogattuk be. Bármilyen Bluetooth kapcsolattal rendelkező okoskészülékhez csatlakoztatható, legyen szó akár egy mobiltelefonról, tabletről vagy laptopról.
A CityLine/ PeakLine modelleknél a SmartTouch kezelőpanelről is irányítható a hangrendszer.

AquaSoul™ Pro 4.1 Pop-Up:
- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120W)
- Beépített mélynyomó (100W)
- 2 db pop-up hangszóró (50W/darab)
- 2 db beépített hangszóró (35W/darab)

AquaSoul™ Pro 2.1:
- Bluetooth vevőegységgel ellátott 4 csatornás erősítő (120W)
- Beépített mélynyomó (100W)
- 2 db beépített vagy POP-UP hangszóró (35W/darab)

MYMUSIC™ HANGRENDSZER
A MyMusic™ hangrendszerbe a legújabb fejlesztésű, legjobb minőségű vízálló elemeit válogattuk be. Nem kell többé CD lemezekkel, mp3 lejátszókkal bajlódnia, vagy más, külső egységet USB kábellel csatlakoztatnia, mert a beépített vevőegységet Bluetooth kapcsolaton keresztül el tudja érni akár mobiltelefonjáról is.
AROMATERÁPIA
Az aromaterápia illatanyagok és illóolajak alkalmazása a lélek és a test kényeztetéséhez. Az illatok pozitívan befolyásolják érzelmi világunkat, ezért az aromaterápiás kezelés kiválóan alkalmas lelki egyensúlyunk rendbe tételéhez és fenntartásához, amely természetesen fizikai állapotunkra is pozitív hatást gyakorol.
A terápia elemei az inhalálás, az aromaterápiás fürdőzés, illetve az illóolajokkal végzett masszázs, amelyek hatásait együttesen élvezheti a Wellis medencékben, így ötvözve hidroterápiás élményét kedvenc illatainak erejével.
A fürdőzés végére nyugodtabbnak és kipihentebbnek érzi magát, mintha 1-2 órát kedvenc tengerpartján töltött volna.
Egyszerűen rakja bele az aromaterápiás patront vagy illóolajat az erre kialakított tárolóhelyre, aminek illataromája a hidromasszázs indításával elkeveredik az egész medencében.
MAGMAJET™
Egy 3 lóerős masszázsmotor teljes kapacitásával rendelkezik a WELLIS MagmaJET™ fúvóka. Akár rá is feküdhet, és lebeghet a súlytalanság állapotában.
OXIGÉNTERÁPIA
Természetes mély-tisztítás és hidratálás!
A Oxygen Therapy™ több, mint 70%-ra növeli a víz oxigén szintjét. Apró méretüknek köszönhetően a mikro-buborékok a pórusok mélyére tudnak hatolni eltávolítva a szennyeződéseket, emellett oxigént szállítanak a bőr jobb anyagcseréje érdekében, megnövelik a száraz bőr hidratáltságát, elősegítik a bőrsejtek növekedését, csökkentik a ráncokat, szarkalábakat, hegeket és bőrhibákat.
Az átlagos pezsgőfürdő buborékjai a víz felszínén keresztül távoznak, ezzel hőt vonva el a medence vizéből. Ezzel ellentétben az apró Oxygen Therapy™ buborékok a vízben lebegve pukkannak szét, megtartva a hőt a medencében. Ez a hőenergia egyenletes melegséget biztosít a teste körül, ami lehetővé teszi az ún. “szauna hatást”, mely hidratálja bőrét, jobb szív- és érrendszeri keringést okoz.
A szétpukkanó mikro-buborékok a víz felszínén anionokat képeznek. Az anionok koncentrációja 80 000 ion/cc, melynek belélegzése növeli a szerotonin szintet, ami bizonyítottan jó közérzetet, nyugalmat, mélyebb alvást biztosít.

Az Oxygen Therapy™ előnyei:
• oxigént szállít a bőr jobb anyagcseréje érdekében
• pórusok mélyére hatolva eltávolítja a szennyeződéseket
• megnöveli a száraz bőr hidratáltságát
• elősegíti a bőrsejtek növekedését
• csökkenti a hegeket és bőrhibákat
• megszünteti az ekcémás tüneteket
• kisimítja a ráncokat, szarkalábakat
POLI-MAX™ MEDENCETEST MEGERŐSÍTÉS
• Rendkívüli hőszigetelő képessége megnöveli a kádban vagy medencében kényelmesen – meleg víz utántöltés nélkül – eltölthető relaxációs időt, egyben jelentős energiát takarít meg.
• Kiváló hangszigetelő képességgel bír, jelentősen csökkenti a termék falán áthallatszódó hangok erősségét, így a szomszédot sem fogja zavarni, ha Önnek az éjszaka közepén támadna kedve egy üdítő masszázshoz.
• Vásárlásával támogatjuk a környezetvédelmet, hiszen a PU feldolgozásnál – az üvegszálas technológiával szemben – nem keletkeznek ártalmas kipárolgások.
POLYFOAM SZIGETELÉS
A megfelelő szigetelés ugyanolyan fontos a medencéknél, mint a lakóházaknál.
A Wellis medencék tripla szigetelése kihasználja a medencegépészet minden hőtani előnyét, miközben visszaveri a hidegebb külső levegőt.
Sok medencegyártó hajlamos csak egyrétegű befúvós habszigetelést használni, mely esetben a medencetest és –ház közötti teljes teret a környezetre is ártalmas habbal töltik fel. Egy másik jellemző hiba, hogy az értékes medencegépészetet is túl messzire – a medenceházon kívülre – helyezik. Az ilyen rendszerekből valóban értékes energiamennyiség illan el a szabadba, mely nem kedvező az Ön pénztárcájának, és a környezetvédelmet sem támogatja.

A Wellis tripla szigetelése ebből a szempontból teljes körű megoldást nyújt erre a helyzetre. A medenceházat belülről egy vastag hővisszaverő fóliával ellátott szigetelőréteggel fedjük le a padlón és az oldalfalakon is, a medencehéjat pedig körülbelül egy cm vastagságú, több rétegben felhordott poliuretán habbal vonjuk be, mely közismerten rendkívül jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
A szivattyúkból és a fűtőberendezésekből származó hőt a fólia visszaveri a medenceházon belül, miközben fűti a medence burkolatát és a vizet.
Ez az egyedülálló és minőségi szigeteléstípus minden Wellis medencét rendkívül energiatakarékossá tesz, mellyel rengeteg pénzt takarít meg, ráadásul medencéjét környezetbarát módon üzemeltetheti.

A POLYFOAM™ szigetelés további előnyei:
• Nem allergén
• Penészálló
• Nincs páralecsapódás
• Nincs bakteriális fertőzés veszély
• Tiszta, szagtalan anyag, nincs kipárolgás
• Rugalmas, könnyű
• Energiatakarékos, kiváló hő és hangszigetelő
• Freonmentes technológiával előállítva
SKANDINÁV SZIGETELÉS
Az opcióként választható skandináv szigeteléssel biztos lehet benne, hogy a hideg téli hónapokban is költségkímélően használhatja medencéjét. Többrétegű polyfoam lapokkal, perem alatti, valamint az aljzat és a burkolat közötti szigeteléssel rendkívül energiatakarékossá teheti masszázsmedencéjét.

1. Perem alatti PU hab szigetelés
2. Aljzat és a burkolat közötti szigetelés
3. Többrétegű (3,5 cm vastag) polyfoam szigetelés az oldalburkolaton
SMARTPHONE ALKALMAZÁS
Az in.touch 2™ egy, a medencébe beépíthető okos vezérlés, melyhez egy okos készüléken fut.
Az in.touch 2™ rendszerrel felszerelt medencék Wi-Fi hálózaton keresztül az otthoni internetkapcsolatra csatlakozva, távoli karbantartást biztosítanak. Szerviz technikus csapatunk egy regisztráció után óriástérképen könnyen nyomon tudja követni a világon üzemelő összes Wellis medence hibaüzeneteit. Így láthatjuk, ha bármi meghibásodik a termékben.

Hogy miért is jó ez?
Szervizes kollégánk értesítheti Önt, ha medencéje hibaüzenetet jelez, és miután a medence tulajdonosától megkapta a termékhez szükséges hálózati hozzáférést, könnyedén kiderítheti a hiba forrását. Sok esetben ugyanis csak egy üzemmód-, vagy egy vízkezelés beállítással máris hiba nélkül élvezheti tovább a Wellis jakuzzi nyújtotta előnyöket. Ezentúl a medence üzemelésével kapcsolatos teljes előzményi lista is elérhető, amivel könnyebben beazonosíthatók az esetlegesen fellépő hibák. A néhány másodperc alatt, távolról javítható szoftveres hibák mellett az előzmények ismeretében szervizesünk is felkészülten érkezhet medencéjéhez, amennyiben fizikai szerelést is igényel a probléma megoldása.
Az in.touch 2™ rendszer szállodák és közüzemek számára is hasznos megoldást nyújt. Ha nem szeretné, hogy a vendégek végezzék a medence irányítását, az applikáció segítségével könnyen rábízhatja ezt egy, a medencét kezelni képes kollégára, de igény esetén akár a medence tulajdonosa is vezérelheti a távolból a jakuzzit.
SZÍNTERÁPIA
VÍZALATTI SZÍNTERÁPIA
A színek különleges hangulattal, érzelmekkel töltik el az embert, amelyek a testünkre is komoly hatással vannak. A színterápia kedvező hatást gyakorol pszichikai állapotunkra. Már az ősi Egyiptomban felismerték és használták a nap szín-spektrumokra bontott sugarainak jótékony hatását. Az orvostudomány fejlődése során többször kutatták, hogy a különböző színek miként hatnak a szervezet biológiai működésére. Ezeket az eredményeket napjainkban az orvostudomány fény- és színterápiaként széles körben alkalmazza. Medencéink vezérlőegysége folyamatosan, lassú színáttűnéssel váltogatja az alapszíneket, vagy egy gombnyomással kiválaszthatja a hangulatának legmegfelelőbbet.

EXKLUZÍV SZÍNTERÁPIÁS VILÁGÍTÁS
Az exkluzív színterápiás világítás közvetlen a vízszint alatti világítás a jakuzzi oldalfalába építve, amely medencétől függően 10-20 db LED-ből állhat, melyek összhangban világítanak a medencébe szerelt normál víz alatti színterápiás világítással.

IN-MIX™ VILÁGÍTÁS
A medence peremén és oldalburkolatán elhelyezett színterápiás világítás az IN-MIX™, amely teljesen külön vezérelhető a medence belső vízvilágításától, így különleges hangulatot kölcsönözve medencéjének.
UV-C VÍZFERTŐTLENÍTŐ
Az UV-C sugarat régóta használják a víz fertőtlenítésére közösségi medencékben, mivel hipoallergén, és szinte 100%-ban elpusztítja a vízben levő vírusokat és baktériumokat.
Sajnos ezek a közületi uszodákban használatos berendezések nehezek, és túl sok helyet foglalnak ahoz, hogy egy jakuzziban elférjenek.
Wellis UV-C rendszere forradalmasítja a meleg vizes jakuzzi vízfertőtlenítését.
Könnyű, kompakt és nagyon hatékony. Elhanyagolható mennyiségű áramfelvétel mellet csendben, biztonságosan, és automatikusan, napjában több alkalommal kezeli a vizet a jakuzziban. Kristály tiszta, természetes minőségű fürdővizet biztosít Önnek és családjának, miközben minimálisra csökkenti a vízkezelő szerek használatának szükségességét.
ÜLŐHELYEK
Medencéink ülő- és fekvőhelyének kialakítását komoly tervezési folyamat előzte meg, hogy ergonómiailag tökéletes termékeket gyártsunk Önnek.
Az ülések formája követi a test vonalát, hogy Ön kényelmesen tölthessen el akár órákat is a medencében. A különböző igényeknek megfelelően változatos fúvóka összetétellel és elrendezéssel tervezzük az üléseket, hogy mindenki megtalálja a számára ideális helyet.
Olympus medencénk masszázsüléseit megtalálja különféle variációkban többi medencénkben is. (A fúvókák elrendezése medencénként eltérhet.)

Medencéink az alábbi masszázshelyekkel rendelkeznek
RELAX masszázshely
A vállövi, a törzs hosszanti izomkötegeit, valamint a csípő hajlító, a térd feszítő izomzatának regenerációját célozza meg, melyek a terhelésnek leginkább kitett izomcsoportok a szervezetben.

EXPERT masszázshely
Állítható fúvókái személyre szabott irányban és erősségben képesek fiziológiás hatásaikat elérni.

COOL DOWN masszázshely
Egy egész testet átmozgató masszázs vagy vízi torna után néha a legjobb csak üldögélni egy kicsit a medence szélén, és enyhén masszíroztatni hátizmainkat. Ez az ülőhely gyermekek számára is kiváló.

FOCUS masszázshely
Az Expert hatásnak megfelelő élményt nyújt használójának, lazítva a hát hosszanti izomrostjait, passzívan átmozgatva a csípő, comb hajlító, feszítő izomcsoportjait.

BODY FLOW masszázshely
A legintenzívebb fiziológiás hatású masszázshely, a törzs izomrostjai mellett az alsó végtag vénás- és nyirok-keringésére is kifejti hatását, így tehermentesítve a vénabillentyűket.

INTENSO masszázshely
A legpezsdítőbb masszázshely. A hivatásos sportolók kedvence. Egy kimerítő és intenzív edzés után biztosítja a legkritikusabb területek, hát- és lábizmok regenerációját.
WELLIS MASSZÁZSFÚVÓKÁK
A Wellis masszázsfúvókákat úgy terveztük, hogy optimális hidromasszázs élményt nyújtsanak minden helyzetben. Az egyes fúvókatípusokat gondosan választottuk ki a különböző medencékhez, az ülésenként eltérő, egyedi hidromasszázs érdekében.
A masszázsfúvókák egyenként nyithatók illetve zárhatók, így még pontosabban koncentrálhatjuk a hidromasszázst, egy konkrét testrészünkre.
1. W-Flow áramoltató rendszer - 180m³/h kapacitás, 50-60 cm-es vízáramlási szélesség.
2. W-Power turbina 50-160 m³ vizet képes óránként megforgatni, mindössze 7A feszültségigénnyel.
3. Swim spa river jet - 340l/perc kapacitás, állítható irány és áramlás erősség.
4. Forgófejes fúvókáink nagyobb testfelületen, körkörös, lágyabb masszázst nyújtanak.
5. Fix állású fúvókáink egy testrészre irányuló vízsugarukkal intenzív masszázsélményt biztosítanak.
6. Egy 3 lóerős masszázsmotor teljes kapacitásával rendelkezik a Wellis MagmaJet™ fúvóka. Akár rá is feküdhet, és lebeghet a súlytalanság állapotában.
WELLIS VEZÉRLÉS
WELLIS SMART TOUCH KEZELŐ
Bemutatjuk új multifunkciós, színes, érintő képernyős medence kezelő panelünket. Gombok, billentyűk és rátétek nélkül a Wellis új kezelőfelületeit élvezet használni, könnyen megtanulható, gyorsan átlátható menürendszere pedig bárki számára gyerekjátékká teszi a masszázsmedence kezelését.
Nincsenek gombok, vagy billentyűk! Az üzemmód és funkció választó magyar nyelvű menük, a minden-be vagy minden-ki gomb az utoljára használt beállítások aktiválásához, az interaktív képernyő ikonok és a képernyőn megjelenő üzenetek a Smart Touch kezelőfelület elemei, melyek arra szolgálnak, hogy a felhasználók könnyedén kezelhessék a medencét és annak kiegészítőit.
-Easy Wheel választó menü: a legegyszerűbb módja az ideális medence beállítások elvégzéséhez. Egy funkció kiválasztásához (víztisztítás, hangrendszer, színterápiás világítás, medence beállítások), forgassa a bal oldali kereket addig, amíg a kívánt funkció ikonja aktívvá nem válik.
-Értesítés ikonok: a képernyő jobb-felső részén megjelenő értesítés ikonok a csatlakoztatott kiegészítők állapotát mutatják (audio rendszer, Wi-Fi, in.clear™...).
-Wi-Fi: csatlakoztassa rendszerét Wi-Fi-n keresztül a hálózathoz, hogy távol otthonától is bármikor képes legyen gondoskodni medencéje ideális állapotáról. Ugyanakkor a WIFI lehetővé teszi a medence könnyű kezelése mellett, hogy fürdőzés közben a kedvenc zeneszámát hallgathassa, akár a házban levő számítógépről is.
-Víztisztítás: a víztisztítás menü lehetővé teszi Önnek az ideális fertőtlenítési és fűtési beállítások gyors és egyszerű elvégzését. Válassza ki, állítsa be vagy módosítsa az öt lehetséges beállítás közül azt az egyet, ami épp szükséges medencéje kristálytiszta állapotának megőrzéséhez.

WELLIS EASY4 KEZELŐ
A Wellis Easy4 kezelője elhozza Önnek mindazokat a funkciókat egy kezelőfelületen, melyekre szüksége lehet medencéje tökéletes beállításának eléréséhez. Kompakt LCD kijelzőjével; elég világos, hogy a nap bármely szakaszában jól látható legyen; elég egyszerű a használata, így akár az éjszaka közepén is használhatja.
-Kompakt multifunkciós kezelőfelület: minden beállítás és medencefunkció egy szempillantás alatt elérhető, hogy a lehető leggyorsabban be tudja állítani a kívánt medencebeállításokat.
-Világító LCD kijelző: fényes és jól látható, az LCD kijelző könnyen beállíthatóvá teszi a hőmérsékletet, a téli beállításokat és sok más funkciót egyaránt.
KIEGÉSZÍTŐ PANELEK
A 4 gombos panel kiegészítő kezelő felület, melyet második kezelőfelületként használhat a masszázsmedencén. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen, az ülő- vagy fekvőhely elhagyása nélkül üzemeltesse a masszázsfunkciókat és a világítást.

Az 1 gombos kiegészítő panel szintén második kezelőfelületként funkcionál és lehetővé teszi a masszázsfunkciók könnyű kezelését az éppen használt ülő- vagy fekvőhelyről.

Acapulco feszített víztükrű medencénk esetében elsősorban közületeknek ajánljuk kiegészítő paneljeinket. Beépítésével, és a fő kezelőegység távolabbra telepítésével elkerülhető, hogy a fürdőző vendégek átprogramozzák a gondosan előre beállított szűrési és fűtési ciklusokat, hiszen csak a masszázsmotorokat tudják ki és bekapcsolni. Masszázsmotoronként egy kiegészítő panelre van szükség. Lakossági felhasználása is hasznos lehet, mivel a fő kezelőegységtől távolabb eső ülő/fekvőhelyek mellé telepítve kényelmesen érhetjük el az adott masszázspont motorjainak irányítását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!