Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek – www.medencekiraly.hu


Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák SEONARD Kft. (székhely: 3662 Ózd, Somsályfő Telep 1., adószám: 27522118-2-05) mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Az ÁSZF kinyomtatható jelen oldalról, valamint a megrendelésekhez a visszaigazoló emailben automatikusan csatolásra kerül.


Szolgáltató adatai:
A szolgáltató neve: SEONARD Kft.
A szolgáltató székhelye: 3662 Ózd, Somsályfő Telep 1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@medencekiraly.hu
Cégjegyzékszám: 05-09-034919
Adószáma: 27522118-2-05
Adatvédelmi nyilvántartási száma: Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai:  Tárhelypark Kft. (
1122 Budapest, Gaál József út 24.)

Alapvető rendelkezések:


1.1.  A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
1.2.  Jelen Általános Szerződési Feltételek 2018.09.31.-től hatályosak, változtatásuk kizárólag írásban történhet, és a közzététel napjától hatályos a közzététel után beérkező megrendelésekre.
1.3.  A webshop, a SEONARD Kft. szerzői tulajdona, ezzel való visszaélés büntetőjogi következményeket vonhat maga után.
1.4.  A webshop az év minden napján rendelkezésre áll vásárlók irányába. A rendelések feldolgozása munkaidőben az elérhetőségek menüpontban megjelölt időszakban történik.
Adatkezelési szabályok:
1.5.  Az adatvédelmi nyilvántartásról az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 65-68. §-ai rendelkeznek. A fenti információs törvény értelme szerint a Hatóság nem vezet nyilvántartást abban az esetben, ha webáruház üzemeltetése kapcsán az adatkezelés pusztán a termék megvásárlásához szorosan kapcsolódva jelenik meg (például számlázás, kézbesítés, szállítás, elektronikus fizetés, számlák könyvelésre továbbítása), vagy ha csupán adatfeldolgozó részére továbbítják az adatokat.


Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

 

1.6.  A webáruházban fa, fém, műanyag medencéket és tartozékait, uszodatechnikai eszközöket, alkatrészeket, kiegészítőket, fürdődézsákat, karácsonyi dekorációkat , műfenyőket, karácsonyi világításokat lehet vásárolni. A termékeket online webáruházon keresztül értékesítjük, telefonon történő megrendelést nem áll módunkban elfogadni. A webáruházon keresztüli utánvétes kiszállítások folyamatosan történnek. Az átutalásokkal történő kifizetéseket minden reggel 8-10 óra között ellenőrizzük, amennyiben addig nem kerül jóváírásra az utalás teljes összege a megrendelés alapján, akkor a kiszállítást nem kezdjük meg, kizárólag a teljes összeg megérkezéséig. (termékek ára valamint a kiszállítást terhelő összes költsége). Átutalás esetén kötelező feltüntetni a díjbekérő számát illetve rendelési azonosítót és a rendelési nevet is különös esetben amennyiben a bankszámlaszám nem a megrendelő nevén van. A termékek mellett feltüntetett vételár tartalmazza az Áfát. A honlapon feltünetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját.
1.7.  A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg.
Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk! A termékoldalon található esetleges műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára. A termékek mellett megjelenített képek illusztrációként szolgálnak, a valóságos termék megjelenésétől eltérhetnek.
Vízelfolyás, vízveszteség esetére kártérítési felelősséget nem vállalunk!
1.8.  Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.


Rendelés menete


1.9.  A rendelés során a vásárló kiválasztja számára megfelelő terméket, majd a kosárba rakom gombra kattintással folytathatja a keresést a termékkínálatunkban. Amennyiben befejezte a vásárlást, úgy az jobb oldalon található kosár gombra kattintva áttekintheti a megrendelt termék adatit. Ha minden megfelel, akkor a tovább a pénztár gomb megnyomása után megadhatja a szállítási és a számlázási adatait (amennyiben a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól), melyet követően el kell fogadnia webáruházunk jelen általános szerződési feltételeit és ki kell jelentenie, hogy elfogadja, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Ezek után egy visszaigazoló emailt kap, melyet a megadott email címre küldünk. Amennyiben 4-5 percen belül nem kap visszaigazoló emailt úgy várhatóan rossz email címet adott meg. Kérjük adja le rendelését újra. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy melyik leadott rendelés aktuális. Futár kiszállítás minden reggel 8 óráig összesítjük. A beérkezett és teljesíthető rendeléseket a reggeli órákban számlázzuk az elkészült számláról a számlázás befejeztével egy másolati példányt küldünk a megadott email címre a vásárlónak. Ezek után a rendelés módosítására már nincsen lehetőség! A számla elkészülte után a termékek csomagolásra kerülnek, melynek a befejeztével a vásárló értesítést kap a csomag feladásáról. Az értesítő email tartalmazza a csomag  számát, a fizetendő összeg nagyságát, a csomag utánkövetéshez szükséges adatokat. (kérjük, hogy az utánkövetést elsődlegesen a szállítópartnerünknél tegyék meg, mert a szállítmányozó cég logisztikai központja pontosabb információkkal rendelkezik a kiszállítandó csomagról.) A kiszállítás időtartama a Csomag készen áll üzenetünk utáni első munkanap. Azonban előfordulhat, hogy a karácsonyi vagy terhelt időszakokban szállítópartnerünk nem tudja tartani a 24 órás szállítási kötelezettségét, ezért szíves elnézésüket kérjük.
1.10.  A leadott megrendelés a számla kiállításáig (amíg értesítést nem kap a számla elkészültéről) módosítható. Ennek módja a holnapunk jobb oldali sávján lévő linkre kattintással történhet. Ebben az esetben a link az Ön levelező rendszerét megnyitja, és automatikusan generál egy új levelet, mely tartalmazza azokat az információkat, melyekre szükségünk van a rendelés módosításához. Amennyiben a link nem nyitja meg a levelező rendszerét, úgy kérem, hogy a rendelés módosításról egy emailt küldjön az info@medencekiraly.hu email címre a következő  tárgy mező felírásával -  RENDELÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM. Amennyiben a tárgymező eltér, úgy nem tudjuk biztosítani, hogy a rendelés módosítást figyelembe vesszük.


Fizetési lehetőségek, szállítási módok

 

Szállítási módok
a) Ingyenes kiszállítás

A megadott termékekre, ahol az fel van tüntetve. Egész Magyarország területén.
 

b) Kiszállítás futárral
Partnerünk a GLS futárszolgálat. A termék kiszállítását 1 munkanapon belül vállaljuk. Április és Július között a beérkező megrendelések extrém megnövekedése miatt a szállítási határidő akár az 5 munkanapot is elérheti

 

A termék ára tartalmazza a szállítása díjat!


A szállítás dobozonként 40kg lehet maximum. Amennyiben egy termék meghaladná a 40 kg-ot, úgy a LOGMASTER KFt. végzi tovább a kiszállítást. (raklapos tétel)

 

Túlméret
Amennyiben egy tétel valamelyik mérete (szélesség, hosszúság, magasság meghaladja a 120 cm-t és vagy a szélesség a 60cm-t és vagy a mélység 60cm-t vagy a fenti 3 méret összesen meghaladja a 300 cm-t akkor túlméretes termékről beszélünk. A túlméret esetén pótdíj fizetendő melynek mértéke 600 Ft. Ha a küldeményben több túlméretes csomag van akkor a pótdíj a csomagok számával felszorzásra kerül. A túlméret tényéről a termék egyedi oldalán tájékoztatást adunk.
Küldeménybiztosítás
100.000 Ft felett, minden megkezdett 100.000 Forint után 500 Ft bizotsítási díj fizetendő.

Futárral történő kiszállítás esetén győződjön meg a csomag sértetlenségéről. Amennyiben a csomag sérült, kérem, azt jelezzék a futár irányába és jegyzőkönyvet vegyenek fel róla, valamint a csomag átvételét követő 24 órán belül jelezzék felénk az info@fmedencekiraly.hu email címen. Amennyiben ez nem történik meg, úgy nem tudjuk garantálni, hogy a rongálódásokból, sérülésből keletkezett garanciális igényt érvényesíteni tudja nálunk!

 


Fizetési lehetőségek

 

a) Átutalás
Minden szállítási mód esetén lehetséges - értékhatártól függetlenül

Utalási Információk:

A megrendelést követően díjbekérő alapján.

Az átutalás megjegyzéseként kérjük adja meg a díjbekérő azonosítót, rendelési azonosítót.
Kérjük, hogy a terméket és a kiszállítás pontos összegét, miután a 50462779-10008353 Korona Takarék Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlaszámunkra átutalni szíveskedjék. A bankszámla tulajdonosa SEONARD Kft. Amennyiben a termék szállításának ellenértéke nem érkezik meg számlánkra vagy nem pontos összeg érkezik, úgy a termék kiszállítását nem tudjuk megkezdeni.

b) Kártyával történő fizetés webes felületen.

A termék kiszállításáig előlegszámla kerül kiállításra.

c) Készpénzes utánvét a futárnál
Lehetséges futárral történő kiszállítás esetén - értékhatár 0 ft - 1.000.000 Ft-ig – felár a következő táblázatban
kosárérték: 0-100 000 ft -ig -300 ft felár.

1.12.  A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. A visszaigazolás csak annyit jelent, hogy a rendelés megérkezett a szolgáltatóhoz, nem jelenti, hogy a termékek rendelkezésre állnak, vagy nem szükséges beszerzési idő a termékek rendelkezésre állásához. Amennyiben 10 percen belül nem érkezik visszaigazolás kérjük, hogy a rendelést adja le újra a szolgáltató felé.  Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.
A megrendelések feldolgozása és teljesítés
1.13.  A megrendelések feldolgozása a megrendelést követő 1-3 munkanapon történik.
1.14.  Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. 
1.15.  Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Elállási/Felmondási tájékoztató

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az Ön által megrendelt termék átvételét követő 14. munkanap. (Ezen időpontig meg kell érkeznie a terméknek, vagy bizonyítania kell az elküldés tényét)
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az alábbi címre: info@medencekiraly.hu
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

1) Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
Útmutató az elállási/felmondási mintatájékoztató kitöltéséhez:
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”;
b) több termék szolgáltatásakor: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó terméket átveszi.;
c) több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: „amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.;
2)Vállalkozás neve – SEONARD Kft.
postai címe: 3662 Ózd, Somsályfő Telep 1.
email címe: info@medencekiraly.hu (preferált bejelentési mód)
1) A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, amíg nincs a tulajdonunkban vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. A még le nem szállított, gyártásban lévő rendelt termék,  amelynek értékét már a forgalmazó rendezte a gyártó felé. 
2) Ön köteles számunkra a következő postacímre: SEONARD Kft. (www.medencekiraly.hu) 3662 Ózd, Somsályfő Telep 1. számára a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.
és
b) A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.,
c)  Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be, vagy higiéniai okokból a terméken alkatrészt kell cserélni, de ebben az esetben sem lehet az értékcsökkenés mértéke nagyobb mint a pótalkatrész kiskereskedelmi ára. 

Medence fólia esetén amennyiben a fólia kinyitásra kerül (bontott csomagolás esetén) úgy a vételár 30%-ának megfelelő takarítási és/vagy vizsgálati díjjal csökkentett vételárat térítünk vissza! A takarítási díj egyszerű pormentesítést jelent, erősen szennyezett, kivágott fólia esetén a visszatérítést nem áll módunkban megtenni!


Garancia, jótállás
1.18.  Tartós használati termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. Fürdődézsáinkra 3 év garanciát vállalunk. A Fa Gerendavázas Medencéinkre 10 év garanciát tudunk biztosítani. Meghibásodás esetén az elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. A Fa Gerendavázas Medencéhez tartozó gépészetre minden esetben mellékelünk használati útmutatót, amely részletesen tartalmazza a Fa Gerendavázas Medencéhez tartozó gépészetre vonatkozó használati és karbantartási leírást. Bármilyen reklamációs igénnyel haladéktalanul keresse fel a forgalmazót! A forgalmazó a reklamációról fotót kérhet a hiba beazonosítására. A reklamáció jogossága esetén a vételáron felül minden csomagolási és szállítási költség is megilleti a vásárlót. A REKLAMÁCIÓ BEAZONOSÍTÁSA UTÁN Az egyértelműen megállapítható gyártási hibák javítandóak illetve csere alkatrészekkel cserélendőek. A garanciával nem fedezett esetekben a vevőnek ajánlatot kell adni a javításról illetve cserealkatrész árról. A vevő által elfogadott ajánlat alapján kell leszállítani a cserélendő alkatrészeket. A garancia a hibás alkatrész cseréjére illetve javítására korlátozódik.

 

Garancia időtartama:

A medence fa szerkezet IV-es osztályú autókláv eljárással kezelt fenyőfából készül, mely ellenáll a rovarokkal és gombákkal szemben. A fa elemekre a gyártó 10 év garanciát vállal az előbb említett kártevők ellen. • A fólia hegesztéseire, vízzáróságára a gyártó normál használat mellett 3 év garanciát vállal. A garancia nem terjed ki a gyűrődésekre, szakadásokra, helytelen vízkezelésből eredő elszíneződésekre. A fólia deformálódhat amennyiben a medence víz nélkül marad legalább 24 órára. Ennek elkerülésére soha ne ürítse le teljesen a medencét, csak abban az esetben ha gyors takarítást követően sürgősen fel tudja tölteni! • Rozsdamentes létrára 2 év a garancia. Sóbontóval ellátott gépészet esetén a garancia nem vonatkozik a rozsdamentes létrára. • Szűrőegység szivattyújára 2 év garancia vonatkozik (elektromos probléma esetén) normál használat mellett. A garancia nem terjed ki a törésekre, a hibás csatlakoztatásokból bekövetkező meghibásodásokra, a víz nélkül üzemeltetett szivattyú leégésére, korrozióra . • Egyéb alkotóelemek esetén 2 év. 

 

• A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG a vásárló által fizetendő !

 

A GARANCIA NEM VONATKOZIK AZ ALÁBBIAKRA :

• Vágások a fólián

• Szerelésre illetve szűrő csatlakoztatásra

• Vízfeltöltésre

• Peremek felszerelésére

• Téliesítésre

• Karbantartásra

 

Garancia kiterjed:

- Anyaghibára

A Garancia abban az esetben érvényesíthető:

- Megfelelő használat (utasítás szerinti)
- Időszerű karbantartás az Üzembentartó részéről (kézikönyv szerint)

A Garancia nem érvényesíthető:

-  Nem előírásszerű használat során fellépő károk esetén

- A telepítési utasításban nem szereplő anyagok, elemek használata.

- Helytelen kezelésből bekövetkező sérülések. 

Üzembentartó feladatai:

- Telepítés után kapott szöveganyag tanulmányozása
- Szöveganyagban leírtak betartása
- Megfelelő karbantartás a telepített gépészetre és Fa Gerendavázas medencére

 

Panaszkezelés
1.19.  A webshop esetében panaszt lehet tenni emailben: info@medencekiraly.hu-n, ahol a jogszabályoknak megfelelően válaszolunk hivatalos email formájában. Kérjük, hogy a Tárgy mezőben, vagy a szövegtörzsben tüntesse fel a “Panasz” kifejezést, hogy kötelezettségünknek eleget tudjunk tenni.
Vegyes rendelkezések
1.20.  Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. A felhasználó lakhelye szerinti békéltető testületek elérhetőséges a következőek:

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Elnök: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu .

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna
E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Elnök: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Elnök: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Elnök: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Elnök: Dr. Horváth Károly
E-mail cím: info@csmkik.hu

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Elnök: Dr. Vári Kovács József
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Elnök: Horváth László
E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-735
Fax száma: (52) 500-720
Elnök: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: hbkik@hbkik.hu

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: hkik@hkik.hu

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Elnök: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Elnök: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1055 Budapest Kossuth tér 6-8.
Telefonszáma: (1)-474-7921
Fax száma: (1)-474-7921
Elnök: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Elnök: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 420-180
Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Elnök: Dr. Gáll Ferenc
E-mail cím: kamara@tmkik.hu

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 429-008
Fax száma: (88) 412-150
Elnök: Dr. Vasvári Csaba
E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-514
Fax száma: (92) 550-525
Elnök: Dr. Molnár Sándor
E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu
Göd, 2014.12.31.